Ламелни тавани тип „Хънтър Дъглас“

Това са ламелни (ламел е дълга и тясна лайсна) тавани , окачени на определено разтояние от грубия таван. Ламелите се произвеждат от различни материали , като най разпространени са PVC и алуминий. алуминиев ламелен окачен таван

Те могат да бъдат с различна широчина и дължина. Тези тавани са изключително подходящи за обществени санитарни помещения , открити козирки , както естествено и за бани.Предпочитани са поради много дългия си „живот“. На практика таваните Хънтър Дъглас може да надживеят зградата.
Предимства на ламелните тавани.

Могат да бъдат почиствани с обилно количество вода.
Както и при повечето окачени тавани позволяват вграждането на осветителни , озвучителни , вентилационни и др. тела.
Дълъг живот.

Ламелният таван дава великолепна възможност за оформяне на дизайна на всякакви помещения – изглежда еднакво добре в банята, басейна, кухнята, офиса и други обществени места. Ламелният таван е съвкупност от окачваща система и панели от метал или пластмаса. По този начин, между основния таван и ламелната конструкция се образува свободно пространство, където спокойно могат да бъдат разположени всякакви строително-инженерни комуникации.

Ламелният таван е влагоустойчив – издържа идеално във влажни помещения и може да се мие /дори с дезинфекционни препарати/.

labo-classic72

Линейните ламелни системи „Hunter Douglas” представляват окачен таван от „затворен тип”, състоящ се от алуминиеви или PVC ламели със заоблени краища, които са изключително здрави и леки. Отличават се с лесен и бърз монтаж и подчертана гъвкавост, предлагат се в различни цветове и варианти, а линиите са изчистени, което дава възможност за дизайнерски решения и визуални интериорни ефекти.
С окачен таван „Hunter Douglas” ще поставите последен щрих във Вашата баня!

Покажи бутоните
Скрий бутоните