Контакти

Искате да строите или да реновирате, търсите рентабилност, стремите се към повече комфорт и красота…. Ние ще Ви помогнем да промените своя свят, като създадем заедно с Вас благоприятен, здравословен и стимулиращ интериор.

ОТКРИЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА СУХОТО СТРОИТЕЛСТВО!

Безплатно ще Ви консултираме и ще Ви покажем алтернативите за осъществяване на Вашите идейни проекти, чрез системите на сухото строителство, като се съобразим с индивидуалните Ви потребности.

Ако нямате готов проект, за да осъществите своите идеи, ние ще Ви изготвим такъв, като Ви предложим оптимални решения за уют и удобство. За да можете да планирате свободно и рентабилно, ще Ви представим подходящи материали с добро съотношение между качество и цена. Ще получите ценова оферта със срок за изпълнението на проекта.

Предизвикайте ни – ще Ви изненадаме приятно – ще получите чисти, бързи и добре планирани услуги. Ще оправдаем очакванията Ви за качество и удовлетвореност, защото ние винаги се грижим за безпроблемното протичане на процеса на изпълнение до перфектен краен резултат. Вашето време и средства ще бъдат разходвани рационално и ефективно.

Имаме богат и дълъг опит в жилищни, административни, търговски, промишлени и туристически сгради, затова безпроблемно и лесно ще реализираме Вашите идеи.

Ценим възможността да Ви предоставим услугите, от които се нуждаете!

Ако желаете да ни дойдете на гости, или бихте желали просто да се запознаем, то може да го направите на нашият адрес:

Адрес: ж.к. Люлин, комплекс Розлин парк, блок 551, магазин 3

София 1336, България

Тел.: 0879/227770

E-mail: sales@okachentavan.com

Покажи бутоните
Скрий бутоните